.jpg)
Yapılışı:
500 gr. somon balığı (fileto),
500 gr. ıspanak (iri doğranmış),
nane,
dereotu,
kuru üzüm,
1 avokado,
250 gr. kiraz domates (çeri domates),
tuz,
karabiber
Sos için:
2 diş dövülmüş sarımsak,
2 yemek kaşığı balzamik sirke,
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 yemek kaşığı soya sosu,
ince doğranmış biberiye,
dereotu ve nane
Yapılışı: Tüm malzemeler karıştırılır. Somon balığı ve ıspanak buharda pişirilir. Ispanak yeşil rengini korumalıdır. Tüm malzemeler doğranarak karıştırılır. Sos ilave edilip, servis edilir.
500 gr. somon balığı (fileto),
500 gr. ıspanak (iri doğranmış),
nane,
dereotu,
kuru üzüm,
1 avokado,
250 gr. kiraz domates (çeri domates),
tuz,
karabiber
Sos için:
2 diş dövülmüş sarımsak,
2 yemek kaşığı balzamik sirke,
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 yemek kaşığı soya sosu,
ince doğranmış biberiye,
dereotu ve nane
Yapılışı: Tüm malzemeler karıştırılır. Somon balığı ve ıspanak buharda pişirilir. Ispanak yeşil rengini korumalıdır. Tüm malzemeler doğranarak karıştırılır. Sos ilave edilip, servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder