Eylül 01, 2009

AŞK MENUSU :)

BUGÜNKÜ YENİ DENEMELERİMDEN...
MENU:
Tavuk Shnitzel
çörekotu ve safranlı Kuskus
cevizli ve jalapenolu Karnıbahar salatası
yeşil Bira
ve Güllaç...

Kuskusu : 1e 2 ölçekle arpa şehriye gibi yaptım, önce yağda kavurup, bol safran, karabiber ve çörekotuyla çevirdim tencerede...sonra üzerine 2 ölçek de su koyup kaynayınca altını kısarak, pişmeye bıraktım, o arada shnitzellerim de pişiyordu...
Gelelim bahar salatasına :
Tarladan topladığımız börülcelerle karnıbaharları az haşladıktan sonra rokaların üzerine koydum, üzerine tel peynir, tuz, ceviz ve jalapeno biberi ekledim, tabiiki zeytinyağı biraz...
yanında mis gibi yeşil bira

üzerine de bol gülsuyu ve cevizli Güllaç

AFİYET OLSUN :)

Hiç yorum yok: